Delegation from Kiel at the University College of Teacher Education

The IWQ team was pleased to welcome the Kiel delegation to the University College of Teacher Education Vienna from November 27 to December 1, 2018.

In collaboration with the IBB team, the guests were able to exchange expertise and information concerning the theme e-Learning in occupational training schools. Additionally, the guests from Germany participated in the workshop ‘Mahara and Social Video Learning’ at ZLI.

To end their visit, the Kiel team visited the Barcamp MaharaHui DACH 2018 Vienna Calling at the  University College of Teacher Education Vienna.

delegationauskielcollage

For more information please contact:

Katharina Grubesic

Email: katharina.grubesic(at)phwien.ac.at

Institut für weiterführende Qualifikationen und Bildungskooperationen (IWQ)

Logo Erasmus+      logo information package     Logo Fulbrightaustria      Logo Teaching Competences      Logo University of New Mexico

Logo Mint-Gütesiegel         Logo Regional Educational Competence Centre           Logo Europäisches Sprachensiegel           ESF Logo           Logo BMB